Dani Oțil

Dani Oțil a fost obligat de Gabriela Prisăcariu să arunce câteva obiecte din casă. 1 day agoDani Oțil și Gabriela trăiesc cel mai frumos moment al vieții iar prezentatorul a vorbit prima dată cu băiatul său.


Omar Arnaout Noua Ani Alaturi De Neatza Cu Dani Otil Omar Music Playlist Youtube

1 day agoDani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Dani Oțil. 1 day agoDani Oțil a devenit tată. 1 day agoDani Oțil este în culmea fericirii după ce a devenit tătic. 1 day agoDani Oțil este în culmea fericirii după ce a devenit tătic.

Dragii mei trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Rochia pe care a purtat-o tânăra mireasă este spectaculoasă. A început să muncească la 16 ani după cum a mărturisit chiar el.

Dani Oțil are 41 de ani iar. Dani Otil is on Facebook. Gabriela Prisăcariu a postat primele fotografii cu fiul celor doi.

14 hours agoDani Oțil nu a lipst în ediția din 12 septembrie de la Neatza cu Răzvan și Dani. Și pentru că stăteam în fața unui spital am. Gabriela Prisăcariu a postat primele fotografii cu fiul celor doi.

Chiar dacă mai este foarte puțin timp cei doi au recunoscut. Join Facebook to connect with Dani Otil and others you may know. Gabriela Prisăcariu a născut un băiețel perfect sănătos de nota 10 iar Dani Oțil nu-și mai încape în piele de fericire.

Dar daca fumezi in. Fanii i-au transmis imediat felicitările. Dani Oțil moment încărcat de emoție la nunta cu Gabriela Prisăcariu.

623179 likes 24880 talking about this. În această dimineață Gabrielași Dani și-au văzut bebelușul și l-au ținut în brațe. Dani Oțil s-a născut la Reșița pe 24 august 1980.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au dansat pe o melodie superbă lentă motiv pentru care. 565k Followers 581 Following 2284 Posts - See Instagram photos and videos from dani otil daniotil. 1 day agoAșteptarea a luat sfârșit.

Dani Oțil cea mai frumoasă declarație de. 1 day agoDani Oțil a postat o scrisoare emoționantă pentru fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu care a venit pe lume în această dimineață. Au primit mii de mesaje de felicitare pe rețelele de socializare.

Dani Oțil a compus o scrisoare. Lucreaza la Neatza alaturi de colegul sau mai simpatic. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and.

După ce au anunțat în urmă cu luni bune că vor deveni părinți pentru prima oară iată. Gabriela l-a născut pe Cârcel o frumusețe de băiat. 1 day agoDani Oțil e tătic.

Fanii i-au transmis imediat felicitările. Matinalul de la Antena 1 are spor și la emisiune și în afacerea cu restaurantul în proiectele de. 21 hours agoDani Oțil și Gabriela Prisăcariu au publicat primele imagini cu băiețelul lor.

Dani Oțil 38 de ani a început anul cum nu se putea mai bine. Colegii mei caută băutura de ieri. Prezentatorul TV a dezvăluit în direct motivul pentru care a ajuns în această.

Soția lui manechinul Gabriela Prisăcariu a născut un băiat sănătos și frumos care a. Aveam 17 ani ştiam că părinţii mei nu mă pot. Prima imagine cu bebelușul vedetei și al frumoasei Gabriela Prisăcariu.

20 hours agoDani Oțil 41 de ani a devenit sâmbătă 11 septembrie tată pentru prima oară. Dani Oțil va avea un băiețel alături de fotomodelul Gabriela Prisăcariu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își vor cunoaște fiul zilele acestea iar cei doi sunt în al nouălea cer.


Garsoniera Lui Dani Otil Proiect De Design Interior Art Deco Zone With Images Interior Design Interior Art Interior Decorating


Omar Arnaout Noua Ani Alaturi De Neatza Cu Dani Otil Youtube Omar Music Playlist Youtube


Johanna Feat Dani Otil Boier Bibescu Adrian Tutu Nonis Tot Ce Simt Official Video Tutu T Shirts For Women Women


Omar Arnaout Dani Foloseste Premiul Pe Post De Tocator Omar Post De Music Playlist


Amr Ul Arata 60 De Zile Pana La King Of The Hill Tournament Si Lista Pilotilor Aliniati La Start Creste De La O Zi La Alt Tournaments King Of The Hill La


Pin On Wow


Tur Virtual 360 Realizat La The Grill Pentru Dani Otil Brandvertising Media


Omar Arnaout Dani Foloseste Premiul Pe Post De Tocator Music Playlist Omar Post De


Pin On Images


Pin On Glume Haioase


Dani Otil Si Lucian Neaga Locul 2 La Expert Team Red Bull Romaniacs 2013 Bull Red Bull Teams


Dani Oțil Mesaj Dur Pentru Margherita De La Clejani In Direct La Tv Ce A ținut Prezentatorul De La Antena 1 Să I Spună Artistei După Fashion Bucket Hat Hats


Iubita Lui Dani Otil Gabriela Prisacariu Rochie De Mireasa 3 Wedding Dresses Dresses Fashion


Pin On Vedete


Tricouri Tricouri Personalizate Tricouri Imprimate Funny Magazin Online Gaming Logos Logos Marketing


Omar Arnaout Dani Oțil Foloseste Premiul Pe Post De Tocator Post De Spotify Apple Music Playlist


836638 1612108360 Razvan Simion Si Dani Otil Aniverseaza 13 Ani De Neatza In 2021 Style Lifestyle Fashion


Pin On Răzvan și Dani


Pin On Love